Ullared 2020

Åk med oss till den lilla orten ”Ullared” på västkusten. Hit kan man åka för att ha en liten minisemester och njuta av hotell, god mat och sina vänner eller familj. Man kan även åka hit för att shoppa i alla dom butiker som finns i denna lilla by. Detta är Sveriges största besöksmål och besöks årligen av nästan 5 miljoner personer.
Vill ni gå och äta på Harrys restaurang så är en bra idé att boka bord så tidigt som möjligt då det ofta är mycket bokat på den restaurangen. På resan så bor vi på det hotell som ligger mitt i Ullared och bara några 100 meter från entrén till Ge-Kå´s.

Tisdag 13/10, 20/10, 27/10

Vi samlas utanför hamnterminalen vid bussen 06.30 för att ge er biljetter till båten vi åker som går till Oskarshamn 07.30. När vi kommer iland så åker vi direkt mot Ullared. På väg dit så stannar vi i Värnamo där det finns möjlighet att äta dagens lunch eller något hamburgare till lunch. Vi kommer fram till Ullared ca 15.00 och checkar då in på hotellet och sen är resten av dagen fri för shopping. Vill man på kvällen gå och äta på Harrys restaurang som ligger nästan mitt emot hotellet är det bra att boka bord i god tid där. För dom som bor i 3- eller 4-bäddsrum så är det en dubbelsäng och en våningssäng på rummet. Rummen är stora och det är gott om plats även om man bor 4 personer i rummet.

Onsdag 14/10, 21/10, 28/10

Vi börjar dagen med frukost på hotellet och sen har ni dagen fri för egna upptåg fram till ca 15.00 då vi åker från Ullared. Under dagen så är bussen öppen vissa tider så att ni kan lasta in det ni har handlat under dagen. När vi sen åker från Ullared så gör vi även idag ett stopp i Värnamo där det finns möjlighet att köpa något att äta om man inte har hunnit det under dagen.

Pris för resan är lite beroende på hur många man bor i rummet på hotellet, pris per person är i:

Enkelrum: 2.300:- / person
Dubbelrum: 2.050:- / person
3-bäddsrum: 1.850:- / person
4-bäddsrum: 1.750:- / person

I priset ingår: Destination Gotland t/r i aktersalong, buss enligt program, 1 hotell övernattning, 1 frukost.

Om det inträffar något oförutsett som vi inte rår över så kan det tillkomma kostnader eller bli ändringar i programmet.

När ni bokar så behöver vi ha ert personnummer (6 siffror) för att kunna boka på er på Destination Gotlands färja. Vi kommer att radera dessa uppgifter efter avslutad resa.

Boka resa (ange namn och personnummer, 6 siffror på alla)