Ullared 2017

Åk med oss till den lilla orten ”Ullared” på västkusten. Hit kan man åka för att ha en liten minisemester och njuta av hotell, god mat och sina vänner eller familj. Man kan även åka hit för att shoppa i alla dom butiker som finns i denna lilla by.
Vill ni gå och äta på Harrys restaurang så är en bra idé att boka bord så tidigt som möjligt då det ofta är mycket bokat på den restaurangen.

Dag 1

Vi samlas utanför hamnterminalen i Visby kl. 06.30 och tar sen färjan som går till Oskarshamn. När vi kommer till Oskarshamn så åker vi till Värnamo där vi gör en lunchpaus (OBS! Ej turen som går lördag). Efter det har vi drygt 1 timma kvar till Ullared och när vi kommer dit checkar vi in på hotellet som ligger mitt i byn, nära både butiker och restauranger. Om man bor 3 eller 4 personer i ett rum så är det en dubbelsäng och en våningssäng.

Dag 2

Vi börjar dagen med en frukost på hotellet och sen är dagen fri för egna upptåg. Shopping hela dagen eller varför inte en härlig promenad i den underbara naturen i Ullared. Under dagen kommer bussen vara öppen lite olika tider så att ni kan lasta in det ni har handlar.

Vi samlas igen vid bussen ca 15.00 och åker tillbaka mot Oskarshamn och färjan som tar oss till Visby.

Pris för resan är lite beroende på hur många man bor i rummet på hotellet, pris per person är i:

Enkelrum: 2.200:- / person
Dubbelrum: 1.950:- / person
3-bäddsrum: 1.750:- / person
4-bäddsrum: 1.650:- / person

I priset ingår: Destination Gotland t/r i aktersalong, buss enligt program, 1 hotell övernattning, 1 frukost.

Boka resa (ange namn och personnummer på alla)